We love this feedback because, when you’re 5 years old, you say it like it is. And StudioLR’s brief from The National Trust for Scotland was to create a world-class visitor experience that would excite and delight visitors of all ages. The revival of the house, set in the world famous Inverewe Garden, is part of a £2m regeneration project for this spectacular destination that welcomes visitors from all over the world.

“Wow! Inspiring, imaginative, great atmosphere and I could add lots more feedback! A huge thanks to everyone at StudioLR, for delivering a high quality and innovative project at Inverewe House.” Connie Lovel, National Trust for Scotland

Inverewe looks forward to Josh’s future visits, comments and spelling mistakes…

As seen on BBC #Landward at https://t.co/eKw3jRn9g1 twelve minutes into the programme.

To find out more about Inverewe follow the link here http://studiolr.com/portfolio/design-in-environments/inverewe-house-and-gardens-the-national-trust-for-scotlandinverewe-pic

Share this postShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn